Νάσος Κρανιδιώτης

5 3   χ ρ ό ν ι α   π α ρ ο υ σ ί α ς

Λογισμικό-ιστοσελίδες

Γράφω κώδικα στις γλώσσες προγραμματισμού  C++, C#, Java, Python, Javascript, SQL, HTML, CSS.  Μερικά δείγματα της δουλειάς μου είναι τα εξής:

Επιστήμη Υπολογιστών 

Αυτή την περίοδο κάνω το μεταπτυχιακό μου στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) για να αποκτήσω Εξειδίκευση στα Πληροφοριακά Συστήματα.  

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μου  Code in Life για να βρείτε ενδιαφέρον υλικό (κώδικα, σημειώσεις, βίντεο) για το μεταπτυχιακό ΠΛΣ - Μεταπτυχιακή Εξειδίκευση στα Πληροφοριακά Συστήματα. 


Video & ΦωτογραφίαΠοίηση

Σκέψεις και κάποια ποιήματα από το 1993 έως σήμερα είναι συγκεντρωμένα σε έναν ειδικό για τον σκοπό αυτό ιστότοπο με όνομα Moments In Time

Blog

Επισκεφθείτε το blog μου  nassoskranidiotis.blogspot.com όπου αποτυπώνω τις σκέψεις μου και κάποια σημαντικά στοιχεία της ζωής μου. Ξεκίνησα αυτό το blog το 2007 και συνεχίζω ακόμα. 

Περί εμού

Μεταπτυχιακές Σπουδές

Αυτή την περίοδο κάνω τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) για την απόκτηση του μεταπτυχιακού τίτλου "ΠΛΣ - Εξειδίκευση στα Πληροφοριακά Συστήματα".

Προπτυχιακές Σπουδές

Έλαβα το πτυχίο μου στην Φυσική από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η διπλωματική μου εργασία είχε τίτλο "Αμαύρωση λόγω βαρύτητας στα στενά δυαδικά αστρικά συστήματα τύπου W Ursae Majoris".

Scientific Citations

Έλαβα μέρος στις ακόλουθες επιστημονικές δημοσιεύσεις:


FacebookInstagramTwitterYouTube